Søk

Helene fra Bumble & Bumble kommer å gir deg produktveiledning

Hei alle sammen! Trenger du tips til å få det perfekte festhåret? Vi er så heldig å får besøk av Helene fra Bumble & Bumble. Hun vil gi deg gratis produktveiledning og vise deg hvordan du får det perfekte partyhåret som sitter hele kvelden. Er du heldig, og tilfeldigvis skal på julebord denne dagen, hjelper Helene deg med stylingen for kvelden også! Det vil også være noen lekre goodiebags til de 15 første kundene som handler Bumble & Bumble produkter for over 300kr. Kom innom oss torsdag 7.des fra 12.00 – 17.00!! Vi gleder oss til å se dere her! xxx Visage Make Up Store

Halloween Makeup TV2

Heihei, Fredag 27.10 gjorde fantastiske Susann Johnsen halloween make up på to av guttene fra Iskrigerne på God Morgen Norge på TV2. Der hun brukte produkter fra oss. Sjekk ut instagram profilen hennes @susjohnsenbeauty. Sjekk ut hele videoen HER fra tv2 God Morgen Norge. .

BUMBLE & BUMBLE Invisible Dry Shampoo

Hei, Da har vi endelig fått inn de nye Prêt-à-powder Très Invisible Dry Shampoo fra Bumble & Bumble! Disse har vi ventet på og vi har vært så heldig å fått prøve de før vi fikk de i butikk! De er helt fantastiske. Sliter du med at det alltid legger seg et hvit lag sånn at håret blir smågrått/hvit eller kløe i hodebunn. Det slipper du nå med disse! De har kommet med to forskjellige typer! Begge er usynlig. 2 i 1 produkt som renser og øker volum fra røttene og i lengden. Pris: 390 kr Prêt-à-powder Très Invisible Dry Shampoo Clean. (Clearly.). Passe best for de med normalt til oljete hår. Absorberer olje. Gir en ren følelse. Volum og tekstur. UV filter. Prêt-à-powder Très Invisible (Nourishing)

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2017 Visage Makeup Store