1.

Fyll inn kontakt informasjonen om deg/firma. 

2.

Fyll inn varens art. nummer. Det vil gi oss informasjon om hvilket produkt du er ute etter.

3.

Fyll ut varens merke.

Vi har mange merker som har produkter som kan ligne på hverandre. 

4.

Fyll ut varenavn på varen du ønsker.

5.

Fyll ut farge på vare og antall

6.

Send skjema/mail til post@visage.no

7.

Vi vil kontakte deg så fort vi mottar bestillingen din. 

VI LEVERER TIL HELE LANDET

Mange kunder ringer eller sender oss en mail for å få tilsendt varer. Vi legger vekt på personlig service og våre makeup artister kan være opptatt med kunder på telefonen eller i butikken, da kan du gjerne sende oss en mail eller bruke kontaktskjema så ringer vi deg tilbake. 

 

Vi sender med Posten, en uregistrert pakke(gjelder varer som får plass i konvolutt) koster normalt 50 kr, pakke med sporing koster normalt 160 kr.

 

Vi sender deg faktura (husk å oppgi mailadresse og telefonnummer) som du betaler etter at du har mottatt varene. Ønsker du å bytte eller returnere noen av varene, ringer du oss eller sender en mail så ordner vi dette på enkleste måte. Du betaler kun for varene du beholder.

 

I forhold til salg i Norge, har vi et stort utvalg varer og farger på lager. Men det er umulig å ha alt - mangler vi noe i ett merke, har vi ofte et alternativt produkt eller vi kan skaffe det du trenger fra en av våre hovedleverandører i løpet av få dager. Våre makeup artister hjelper med råd og veiledning. 

 

Derfor er personlig service viktig – uansett hvor du bor i landet. Ta kontakt pr telefon, mail eller chat …