KRYOLAN setting & fixing sprays


Kryolan ULTRA SETTING VAPORIZER

Ultra Setting Vaporizer er en nyskapende spray for å sette sminken. Denne fine setting sprayen er basert på gass og gir en eksepsjonell matt og lett effekt etter påføring. Den egner seg spesielt god til kameraarbeid.

Ultra Setting Vaporizer kan du bruke til alle typer foundation. Når du bruker krembasert foundation bør grunnlaget først settes med pudder.

Sprayen er tynn, jevn og tørker raskt. Sminken beskyttes, blir ‘smudge-proof’ og resistent mot vann.

Ultra Setting Vaporizer inneholder mindre alkohol enn den tradisjonelle Fixing Spray, men bør ikke brukes i nærheten av øyne eller slimhinner.

Finnes i størrelsene:

100 ml Gass spray

Kryolan FIXING SPRAY

Fixing Spray er den sterkeste settingsprayen vi har. Den skaper et usynlig beskyttende lag som forlenger sminkens levetid og effekter.

Fixing Spray er spesielt effektiv for bodypainting, Aquacolor og med andre våte sminkepreparater. Den skal påføres med ca. 30 cm avstand i et tynt og jevnt lag. La den tørke.

Den beskytter sminken, er smudge-proof og tåler kraftige effekter og eksponeringer. Fixing Spray er resistent mot kaldt vann og forsinker at sminken blir borte som følge av svette.

Fixing Spray inneholder alkohol og bør ikke brukes i nærheten av øyne eller slimhinner. Den kan enkelt fjernes med såpe og varmt vann.

Finnes i størrelsene:

50 ml Spruteflaske

100 ml Spruteflaske

300 ml Gass spray

1000 ml Dunk

Kryolan DERMACOLOR FIXING SPRAY

Dermacolor Fixing Spray brukes som ekstra beskyttelse av Camouflage produktene. Spesielt egnet for hender og nakke, men kan også brukes på resten av kroppen.

Dermacolor Fixing Spray kan påføres etter å ha satt Camouflage med Dermacolor Fixing Powder. Dermacolor Fixing Spray sprayes direkte på huden fra en avstand på 20-30 cm. Etter sprayen har tørket blir Camouflage smudge-proof.

Lett vaskbar med vann og såpe. Inneholder solbeskyttelsesfilter SPF 25 / SPF 20.

Finnes i størrelsene:

150 ml Gass spray