Morsdagsgave fra Bumble&Bumble


Ny dag og nye innspill til morsdagen! I dag skal vi vise deg noen av våre favoritter fra Bumble and Bumble.

Bb.Hair Powder

white, blondish, brownish and black

En farget tørrshampoo som absorberer overflødig olje. Perfekt hvis du vil kamuflere en ettervekst eller grå hår. Bb. Hair powder gir også håret tekstur og volum. Finnes i 4 farger, hvit, blond, brun og sort.

Bb.Thickening Dryspun Finish

Bb.Thickening Dryspun Finish er stor favoritt for mange. Den er transparent og gir håret volum og tekstur. Brukes i tørt hår. Den kan også gi en tørrshampoo effekt.

Hairdresser’s Invisible Oil UV Protective Dry Oil Finishing Spray

Dette er det perfekte produktet for deg som synes olje i håret blir litt tungt, men likevel trenger å tilføre litt glans og pleie. Det er utrolig lett, gir et tørt og fizzy hår livet tilbake. Den har også UV beskyttelse.

Bb.Prep Primer

Bb.Prep Primer er en lett primer som forbreder håret for stylig. Det er full av vitamin-D og gir håret en boost uten å gjøre det tungt.

Bb.Prêt-à-powder

Dette produktet gir deg øyeblikkelig volum og tekstur. Bb.Prêt-à-powder absorberer olijene i håret. Brukes i røttene og masseres inn.

Bb.Styling Creme

Dette er en mousse og cream i ett som gir løft samt fremhever krøller. Brukes i håndkle tørt hår. Bb.Styling Cream gir hold og volum.

Bb.Surf Spray

Dette er en saltvanns spray som gir tekstur, volum og matthet for beachy hår året rundt. Kan brukes i både håndkle tørt og tørt hår.

xx