MAKE UP FOR EVER Ultra HD Perfector


ULTRA HD PERFECTOR

BLURRING SKIN TINT

ULTRA HD PERFECTOR er den nye generasjonen av perfekte foundation tint testet med 4K kamera. Den byggbar og den lette eksklusive formelen forener hudens uregelmessigheter og nyanser i ansiktet mens den likevel fremmer lys og utstråling. Den kommer i 12 varme og fleksible nyanser som passer til et utvalg av 3-5 hudtoner, slik at du kan finne fargen din så enkelt som mulig. ULTRA HD PERFECTOR har SPF 25 PA ++, gir fuktighet samtidig som den forbedrer hudens hud.

Tips: Bland ULTRA HD SOFT LIGHT LIQUID HIGHLIGHTER med ULTRA HD PERFECTOR BLURRING SKIN TINT for en fantastisk og naturlig glød!

Du kan avsløre ditt beste sanne selv, alt uten filter.

Ha en fortsatt fin dag!

Bestill enkelt vi vår hjemmeside. Skriv ønsket farge og produkt.